fbpx
Intrebari si raspunsuri in videochat - Videochat Slobozia
videochat, video chat, angajari videochat, angajare video chat
856
post-template-default,single,single-post,postid-856,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Intrebari si raspunsuri in videochat

Din ce in ce mai multe fete sunt atrase de ideea de cariera in videochat. Castigurile fabuloase, sesiunile de shopping si vacantele exotice le capteaza atentia, dar majoritatea raman doar la stadiul de idee.

Femeilor din Romania inca le este greu sa accepte ca nu este nimic gresit in a avea o cariera ca model online. Conceptiile invechite, prejudecatile si teama de stigmatizare sunt cateva dintre motivele care le retin pe fete de a-si atinge scopurile si de a trai o viata asa cum merita.

Lipsa de informatie este un factor decisiv in renuntarea ideii de a lucra de acasa ca model de videochat. Din acest motiv ne-am hotarat sa iti prezentam cele mai des intalnite intrebari si raspunsurile lor atunci cand o femeie este indecisa cu privire la cariera de model online.

I: Videochatul este legal?

R: DA.

Activitatea de videochat este perfect legala. Unii oameni insinueaza ca ar fi o ramura a prostitutiei – nimic mai gresit! Modelele online nu intretin relatii sexuale cu membrii intalniti in sesiunile online. Modelele nu sunt obligate sa se dezbrace. De fapt, modelele nu sunt obligate sa faca nimic din ceea ce nu vor. Ele lucreaza de acasa si isi modereaza showul asa cum isi doresc si isi castiga banii din “vanzarea” showului lor online pe siteurile de videochat.

I: Lumea va sti ca fac videochat?

R: NU.

Tu decizi daca impartasesti cuiva ceea ce faci. Stim ca oamenii din Romania nu au o educatie in acest sens si blameaza fetele care decid sa castige bani din videochat. Din acest motiv noi iti garantam confidentialitatea. Tu iti vei alege singura pseudonimul sub care vei lucra, iar siteurile cu care noi colaboram nu permit accesul membrilor din Romania.

I: Videochat de acasa sau videochat intr-un studio?

R: Facand videochat de acasa beneficiezi de mai multa libertate, iar procentul incasarilor tale va fi mai mare.

Daca decizi sa lucrezi de acasa, echipa noastra te va indruma si iti va oferi tot ajutorul necesar pe toata durata carierei tale de model. NU ezita sa contactezi trainerii nostri din …

I: Conteaza aspectul fizic?

R: Nu.

Aspectul fizic nu este un factor determinant in cariera de model online. Poti castiga bani indiferent de kilogramele pe care le ai, de culoarea parului sau de inaltime. Aspectul ingrijit si increderea in sine sunt elementele necesare. Pune-ti in practica tehnicile de seductie si castiga bani din asta!

Toate modelele care se afla la inceput de drum au nevoie de indrumare. Daca te-ai hotarat sa lucrezi de acasa si sa faci suficienti bani incat sa iti permiti tot ce iti doresti, trainerii nostri din Slobozia, Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti sau Vaslui te pot informa suplimentar.APLICA ACUM!
close slider

    Numele tau (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    × Whatsapp US!