fbpx

Ce este de fapt videochatul?

Tema videochat este inca un lucru tabu si plin de prejudecati. De cate ori n-ai auzit „Uite-o pe aia, face videochat!” sau „Normal ca are masina scumpa, face videochat” – intre noi fie vorba, pentru o rochie superba mi-as da si sufletul.

Ce voiam sa spun de fapt, este ca videochatul este privit cu ochi rai.

Stii ca videochatul este legal in tara noastra? Da, da – este! Si n-are nicio treaba cu prostitutia. Iar prostitutia nu este legala in Romania si este pedepsita prin lege.

Sa nu mai vorbim de faptul ca suntem un stat crestin-ortodox, iar daca videochatul ar fi o problema, cineva din clerul bisericesc sau macar dintr-o organizatie pentru drepturile omului (da, ale omului, pentru ca si barbatii fac videochat) ar protesta.

Te-ai lamurit din punctul asta de vedere, da?

Cu siguranta, va trece un ceva timp pana cand livechatul nu va mai fi un subiect care sa provoace uimire. Dar cunosc destule persoane pe care videochatul le-a scos din drame. Mame abuzate si avand copii mici, fara loc si bani prin care sa se descurce iti suna cunoscut? Mie da! Iar ele au reusit. Sunt povesti fericite.

Nu voi spune acum ca videochatul salveaza vieti, ci ca este o slujba ca oricare alta. Ca lucrezi la salubritate sau esti procurer general este acelasi lucru daca o faci cu pasiune, daruire si demnitate. Iar eu, deocamdata, il prefer pe cel de la salubritate. 😉

Daca esti constienta ca jobul de model videochat este unul ca oricare altul, dar in care trebuie sa perseverezi, sa ai imaginatie si sa il iubesti, te asteptam in echipa noastra din Slobozia, Timisoara, Bucuresti, Sibiu, Botosani, Braila, Buzau, Craiova, Focsani, Oradea, Pitesti sau Vaslui.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *